over de Hibou

Geboren in het jaar 1970 koester ik warme herinneringen aan die vroege jaren vol kleur en uitbindigheid. Zeker nu er een hernieuwde belangstelling is voor de jaren ’60 en ’70 beleef ik regelmatig “o, ja!” momenten. Deze deel ik graag met de retro producten die je in mijn winkel tegen komt. Produkten van nu die doen denken aan toen.

Met enige deemoed verlang ik ook naar de tijd die ik nét niet heb mee gemaakt; de hippie-jaren! Wat fantastisch lijkt het me om in die periode jongvolwassen te zijn geweest. Het saamhorigheidsgevoel zoals op het Woodstock-festival, de opkomst van de milieubeweging, de muziek die aan de jeugd ging behoren….

“The thing the sixties did, was to show us the possibilities and responsibilities we all had”
-John Lennon-

Gelukkig mag je tegenwoordig best nog Hippie zijn. En zeker in het stadje vol vrijdenkers Zutphen! Wil jij ook verantwoorde producten gebruiken, je kleurrijk kleden, vrolijk wonen, iets uitbundigs geven? De Hibou is jouw plek! Hippies welcome….

_DSC3222-1

Maaike Steenkuyl